Hem
Maskerad Smink Specialeffekter

Specialeffekter

Vissa skrämmande effekter på maskeradfesten går inte att få till endast genom rätt kläder och peruker - vad sägs om att addera lite öppna benfrakturer, sårigt skinn och otäckt genuina köttsår för att höja insatsen? Här har vi samlat ihop de lite pilligare, mer kroppsnära detaljerna som tar begreppet ”levande död” till en helt ny nivå. Latex i alla dess former och lim för att få oordning på huden i sällskap med mer eller mindre mänskliga bett presenteras här.

Du hittar även vax för att modellera utseendet till den speciella effekt du önskar, eller kanske du söker efter lite extra skinn på näsan inför den stundande kvällen? Vårt effektfulla förråd är minst sagt något utöver det många förväntar sig till varje typ av högtid och fest - eller om du bara vill krydda till vardagen lite extra! Vi lägger ständigt till nya spännande kroppsattribut, tillbehör och blodiga specialeffekter som skulle göra Hitchcock grön av avund.

Efterlikna enkelt några av filmvärldens klassiska skräckscener eller bidra med en egen på festen - för vårt vax och blod går inte av för hackor! Vi gör allt för att hjälpa dig att förvandlas till festens skräcklikt förtjusande mittpunkt, så tveka inte att höra av dig om något är ur lager eller försvunnet!
Läs mer