grimas-ogonfranslim-1

Grimas Ögonfranslim

59 kr
Tyvärr är denna produkt för tillfälligt slutsåld hos oss. Skriv in dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen

Välj variant:

 • Malin
  för 6 år sedan
  Gul krona Gul krona Grå krona Grå krona Grå krona
  Tycker inte den här produkten borde kallas ögonfranslim. Tycker det känns som ett latex och har samma torktid som latex. Det gör det väldigt svårt att få på fransarna. Även om man väntar och låter det torka en stund upplever jag det svårt. När jag väl fick på dom satt dom dock rätt bra. Men innan dess va hela ögon sminket ganska förstört. Funkar fint att limma fast latex delar. Tycker dock att latex funkar lika bra till det. Önskar jag köpt annat lim.
  6 av 6 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
 • Ylva
  för 5 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  Sitter bra med detta limmet.
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
 • Nadia
  för 4 månader sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona Grå krona
  (Kund har ej lämnat kommentar)
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.

Frågor & svar

0

Produktbeskrivning

Fäst lösögonfransarna som ett proffs med Grimas populära ögonfranslim! Det genomskinliga limmet funkar lika bra för set som för separata fransar. Dessutom kan du använda det för att dölja skarvar som kan uppstå när du fäster till exempel en lösnäsa.

Grimas Ögonfranslim är ett transparent lim som används för att fästa lösögonfransar och separata lösögonfransar. Limmet har en sammansättning som även gör det lämligt att maskera skarvar mellan till exempel latexproteser och hud.

Volym: 3,5 ml.