Hem
Maskerad Smink Lösögonfransar

Lösögonfransar

De perfekta ögonen, kan man uppnå dem utan lösögonfransar? Svaret är att de verkligen underlättar! Ett par fantastiska lösögonfransar kan både hotta upp blicken och erövra världen med en endaste blinkning. Hos oss kommer du hitta läckra lösögonfransar online som gör dig till festens höjdpunkt, och som dessutom kommer göra dig riktigt läcker en helt vanlig torsdag när du vill gå till jobbet och känna dig lite finare än vanligt.

Våra fransar passar inte bara till att bättra på blicken i vardagen eller på den glamourösa festen. Naturligtvis fungerar de lika bra för att förbättra maskeraddräkten genom att låta ögonen få sig ett lyft. Hos oss hittar du fransar i olika färger som du enkelt kombinerar med den kostym eller klädsel du ska ha på dig när du ska iväg på en fest. Ett par färgglada fransar i en läcker färg gör sig ypperliga när du ska föreställa en sagolik figur medan svarta lösögonfransar ger dig ett dramatiskt och tilltalande utseende.

Vill du slå på stort när du ska fira pride hittar du mängder av olika produkter i vårt utbud som är lika färgglada som tillställningen i sig. Detsamma gäller när du vill fira nyår och göra dig själv lite mer spektakulär och sticka ut från mängden. Kort sagt – med våra fransar blir du festens höjdpunkt och kan njuta av att känna dig extra fin!

Fördelarna med att använda lösögonfransar är många, och en av de största är att du slipper den besvärliga situationen med kladdande mascara långt ner på kinderna framåt småtimmarna. Våra lösögonfransar fäster du enkelt och behändigt utan att behöva vara orolig för att ha svarta fläckar under ögonen efter ett svettigt danspass. När du limmar på ett par snygga och verklighetstrogna ögonfransrader får du ett snyggt och jämnt resultat som du inte kan uppnå med hjälp av vanligt smink.

Oberoende av vilken produkt du väljer att köpa kommer de vara enkla att applicera, och om du tar hand om dem väl kan du ofta använda dem flera gånger om! Det gör att du kan förstärka charmen i dina ögon när som helst under året, både när du ska gå på en storskalig fest och när du vill synas lite extra i vardagen! Har du varit duktig på att ta hand om dina lösögonfransar och kunnat använda dem så många gånger att limmet tagit slut kan vi självklart bistå med nya tuber, så att du kan få ännu mer glädje av dem!


Förutom vanliga klassiska fransar så hittar du även andra roliga och häftiga färger och former som passar både till vardag och fest. Önskar du längre och tjockare ögonfransar? Det kan du få med hjälp av våra produkter. Och du kan få ännu längre än så – och lite längre ändå!

Ögonen sägs vara själens spegel och förtjänar det bästa. Låt därför dina ögon hamna i blickfånget genom att förstärka dina naturliga ögonfransar med någon av våra lösögonfransar! Hos oss handlar du smidigt på nätet, med snabba leveranser av produkter i toppklass.
Läs mer