vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

Blod

Om du har planerat att klä ut dig till skräckinjagande zombie eller vampyr så kommer du behöva en sak mer än något annat; blod, massor av blod! Du har redan cirka 4–5 liter av denna röda vätska pumpandes runt i kroppen, men lita på oss när vi säger att det är bra mycket mer praktiskt att använda fejkblod när det är dags att tacka ja till en halloweenfest.

Sätt pricken över i:et på din maskeraddräkt med detta teatraliska tillbehör och se till att du verkligen är övertygande när du vandrar in på festen. Blod skapar och väcker en lång rad olika reaktioner och känslor hos folk. Det är egentligen det ultimata verktyget för att skapa spänning, stämning och den perfekta utstyrseln på festen, maskeraden eller om du vill luras.

På Partykungen hittar du mängder av olika typer av fejkblod i olika konsistens och för flertalet syften. Vi har något som passar alla, allt från teater till maskerad och halloweenfest. Små, spännande stänk eller riktigt blodsplatter, vilken typ av blod passar din karaktär bäst?

Låtsasblod kan användas för att skapa en riktigt otäck look som kan få den mest hårdhudade tuffingen att tappa hakan. Speciellt i halloweentider så är fejkblod nästan ett måste! Köp ditt blod online så att du är redo för nästa skräckfest. Vi har samlat massor av olika typer av fejkblod som du kan använda antingen för att förbättra din kostym eller om du vill spela dina vänner ett riktigt otäckt spratt. Här är några de användningsområden där våra olika typer av blod kan komma väl till hands:

Zombie – Dessa halvdöda varelser tuggar gärna i sig en hjärna och snaskar på en och annan kroppsdel. Det lämnar självklart en blodig röra och det är en viktig detalj som du inte kan förbise om du planerar att klä ut dig till en zombie. Kladda på rikligt med fejkblod runt munnen och kom ihåg att även smeta det på dina kläder och fingrar, zombies saknar nämligen bordsskick!

Vampyr – Sexig vampyr eller skräckinjagande monster? Oavsett vilken typ av vampyr som du föredrar så är blod en viktig ingrediens som måste till om du ska lyckas övertyga som vampyr. Till skillnad från zombies så är vampyrer lite mer elegant. Några stilrena droppar kring mungiporna och ett blodigt vampyrbett är det du behöver för att lyckas med denna utstyrsel.

Offer i allvarlig olycka – Vill du skrämma slag på alla på festen så kan du testa med att klä ut dig någon som varit med om en hemsk olycka. Det gör du bäst genom att först bestämma dig för vilken typ av olycka du har varit med om. Har du glidit på asfalt efter en trafikolycka, har du startat bråk med fel personer eller har du stött på ett vettlöst djur? Välj skador och blod efter scenario och börja kladda!

På Partykungen har vi fejkblod och sår i olika nyanser, storlekar och varianter. Välj mellan trögflytande blod, blod du kan ha i munnen eller varför inte grönt blod? Vi garanterar dig snyggt maskeradblod som kommer övertyga. Köp ditt blod online istället för på blodbanken, det blir bäst så!
Läs mer