kryolan-fx-blod-3
kryolan-fx-blod-4
kryolan-fx-blod-5
kryolan-fx-blod-6
kryolan-fx-blod-7
kryolan-fx-blod-8
kryolan-fx-blod-9
kryolan-fx-blod-10
kryolan-fx-blod-11

Kryolan F/X Blod

149 kr

Välj variant:

 • Emelie
  för 7 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  Ser äkta ut, torkar snabbt och funkar super bra! Lätt att tvätta bort sedan och det blir inga röda märken under efter man haft det ett tag, i t.ex. Ansiktet, utan för mig försvann allt.
  5 av 6 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
 • Sabina
  för 5 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  Mitt favoritmärke när det kommer till blod! Köper alltid det mörkröda för det ser väldigt realistiskt ut, det håller bra, tvättas bort lätt och håller dessutom länge. Prisvärt!
  2 av 3 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
 • Karolina
  för 1 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  Ser relativt äkta ut, lätt att tvätta bort från huden och gick dessutom helt bort i tvätten från kläderna! (Tvättade i 60grader) Det enda jag saknade var ett smalare munstycke att spraya/droppa färgen genom.
  1 av 1 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.

Frågor & svar

0

Produktbeskrivning

Hela poängen med halloweenutklädnad är väl ändå att få så mycket uppmärksamhet som möjligt, och flest blickar får du på dig om du skapar hemska sår i ansiktet eller på kroppen! När du använder det här flytande blodet från Kryolan kan du vara säker på att du får kvalité. Blodet stelnar en stund efter applicering och finns i nyanserna mörkröd för djupa sår resp. klarröd för mer ytliga sår.

Kryolan F/X Blod 2 Nyanser är ett högkvalitativt blod från den populära sminktillverkaren Kryolan. Blodet är flytande men torkar efter en stund. Det appliceras på huden för ett läskigt, skadat utseende och det tvättas enkelt bort med hjälp av tvål och vatten. OBS att blodet endast bör komma i kontakt med oömma kläder/tyger då vi inte kan garantera att det försvinner i tvätten. Välj mellan färgerna mörkröd (djupa sår) och klarröd (ytliga sår). Alla Kryolans produkter finns med på PETA:s lista över kosmetika som inte har testats på djur.

Volym: 50, 100, 250 eller 500 ml.