ferrero-rocher-hjarta-chokladask-92375-1

Ferrero Rocher Hjärta Chokladask

99 kr

125 gram

 − art.nr 92375-1
En hjärtformad ask med utsökta chokladpraliner på alla hjärtans dag är aldrig fel! Och om du tänkt köpa till en bukett med rosor, eller överraska med rosenblad och levande ljus i sovrummet framåt kvällen, är en chokladask en klockren början på vad den romantiska dagen har att erbjuda...

Ferrero Rocher Hjärta Chokladask innehåller tio av den omåttligt populära chokladpralinen. De är fyllda med en knaprig våffla, en hel hasselnöt och fin nougatkräm på insidan och överdragna på utsidan med mjölkchoklad och delikata bitar av hasselnöt. Självklart är varje pralin individuellt inslagen i gyllene folie.

Asken innehåller totalt 125 gram.

Ingredienser: MJÖLKCHOKLAD 30% (socker, kakaosmör, kakaomassa, SKUMMJÖLKSPULVER, SMÖRFETT, emulgeringsmedel lecitiner (SOJA), vanillin), HASSELNÖTTER (28,5%), socker, palmolja, VETEMJÖL, SÖTT VASSLEPULVER, kakao med låg fetthalt , emulgeringsmedel lecitiner (SOJA), jäsningsmedel natriumbikarbonat, salt, vanillin.
Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.

Näringsdeklaration

Omdömen

2

Frågor & svar

0

Taggar