Till toppen
Visa större bild

Fickplunta UK

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 5520
first_price.value: 11920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 66
selected_index: 0
69 kr 149 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Ska du ge dig ut på äventyr och behöver en styrketår med dig på resan? Eller kanske ska du bara på fest och vill ha något snyggt att ha whiskeyn i? Med denna fickplunta i rostfritt stål kommer ingen att ifrågasätta var din lojalitet ligger. Den brittiska flaggan är motivet på pluntan som rymmer drygt 180 ml. Sömmarna är lasersydda för maximal hållbarhet vilket gör att din plunta aldrig riskerar att läcka ut något värdefullt innehåll. Denna lilla plunta kommer bli en given följeslagare i många år framöver.

Fickplunta UK är tillverkad i metall och klädd i en läderliknande klädsel som fått designen efter den brittiska flaggan.

Volym: 180 ml.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Nicklas för 1 år sedan
    (Kund har ej lämnat kommentar)
    0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen36438 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle