Hem
Teman Länder Storbritannien

Storbritannien

Queen, The Beatles, Charles Darwin och Tony Blair. Storbritannien har en hel del kändisar att skylta med. Kanske är du själv sugen på att resa över Nordsjön och ta dig till landet av flottiga fish’n’chips, eftermiddagste och kanske världens härligaste dialekter? Du behöver egentligen inte ens ta dig ur hemmet för att uppleva Storbritannien. Här finns nämligen det viktigaste för att skapa en brittisk stämning var som helst.

Det viktigaste för att komma i stämning är förstås rätt typ av utstyrsel. Vad blir mer brittiskt än en Ginger Spice-maskeraddräkt? Eller varför inte slå på stort och klä ut dig till självaste prins Charles? När det är dags att styra upp en fest med Storbritannien-tema har vi såklart även passande dekorationer som röd-vit-blåa flaggor, ballonger och slipsar!

Även barnkalas kan dekoreras i tema Storbritannien, exempelvis med hjälp av roliga Mr Bean-kartongfigurer. Här finns även partyboxar i papp med Storbritanniens flagga, perfekta att fylla med godis till fiskedammen. God save the queen!
Läs mer