vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

Fightingdräkter

På en maskeradfest med fighting-tema grundar sig rivaliteten i endast två saker. Vem som har roligast, och vem som har den coolaste dräkten. Partykungen erbjuder en mängd tuffa fightingdräkter som på ett ögonblick kan förvandla dig till en ninja, boxningslegend och gladiator, eller varför inte en känd karaktär? Här hittar du fightingdräkter med inspiration från både filmer och spel, och givetvis erbjuder vi storlekar för både stora och små!

På dansgolvet pumpar "Eye of the Tiger" ur högtalarna medan ninjan, kung fu-mästaren och spartan-krigaren dansar på som om det inte finns någon morgondag. I soffan sitter Beatrix Kiddo från Kill Bill och en stormtrooper och samtalar livligt med varsin öl i handen. I samma stund kliver Anakin Skywalker in genom dörren tillsammans med en Jedi, och de ler stort när de ser sig omkring i den stämningsfulla festlokalen. Vilken kväll det här kommer bli! En maskeradfest med fighting-tema kan inte bli något annat än en succé – låt legender från olika universum, kulturer, sporter och tidsepoker samlas för en kväll och njuta av varandras sällskap. På Partykungen hittar du allt du behöver för att få till den rätta dräkten inför nästa temafest!

Ninjorna hade sin storhetstid på medeltiden i Japan där de utförde uppdrag som i princip gick ut på att spionera, sabotera eller till och med mörda. Säga vad man vill om ninjornas arbetsuppgifter, men de såg i alla fall väldigt coola ut! Om du vill göra entré på maskeraden som en mystisk ninja erbjuder vi flera olika dräkter för både barn, män och kvinnor. Välj och vraka bland svarta, vita och röda utstyrslar med raffinerade detaljer! I Japans grannland Kina är det istället Kung Fu-dräkterna som har längst tradition. Kampsporten har utvecklats under många århundraden och en av de äldsta stilarna är Shaolin Kung Fu. Kämparnas dräkter har en orange kulör som påminner om en munkklädsel, och såklart erbjuder vi en Shaolin Kung Fu-dräkt på Partykungen. Visa din skickliga balans när du bär in brickan med drinkar, din imponerande styrka när du kör dina bästa moves på dansgolvet och din grymma koncentration under beer pong-turneringen!

"Float like a butterfly, sting like a bee." Om du kliver in på festen som en hård boxningslegend kommer du med stor sannolikhet vinna lite extra respekt. Ingen vågar säga emot en person med boxningshandskar, mantel och ett skärp med texten "knockout champ". Vill du istället dyka upp på festen som en ikonisk, känd karaktär? I spel- och filmvärlden kryllar det av modiga och tuffa karaktärer som gör sig perfekt som utklädnad till maskeraden. Satsa på den kraftfulla Star Wars-looken som en Jedi eller Stormtrooper, eller varför inte ninjan Kakashi Hatake från mangaserien Naruto? Om du letar efter en stentuff dräkt med inspiration från datorspel kan du hitta Scorpion från Mortal Combat och Ezio från Assassin's Creed. Låt kampen börja!
Läs mer