boxare-dam-maskeraddrakt-1
boxare-dam-maskeraddrakt-2
boxare-dam-maskeraddrakt-3

Boxare Dam Deluxe Maskeraddräkt

799 kr
Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

Välj variant:

Visa storleksguide

Tillbehör

Boxnings-Boll Reflex

Boxnings-Boll Reflex

149 kr
Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona
Bakåtpil
Framåtpil

Produktbeskrivning

Dyk upp på halloweenpartyt som en rejäl knockout! Det är ingen som vågar tjafsa med en boxningsmästare, så denna heta dräkt är som gjord för de allra kaxigaste av kvinnor. Det är bara att dra på sig boxningshandskarna och vara ditt tuffaste själv på partajet! 

Boxare Dam Maskeraddräkt inkluderar en svart crop top, röda shorts, ett stort bälte med texten "knockout champ", en lång mantel, samt röda boxningshandskar. Kommer i damstorlekarna small/medium och medium/large. Tillverkad av polyester.

  • Storlek: S/M, M/L
  • Material: Polyester
  • Inkluderar crop top, shorts, bälte, cape och handskar
  • Tvättråd: 30°C

Detta är en Leg Avenue™ produkt. Leg Avenue är kända för sina maskeradkläder som är av fantastisk kvalitet. Kanske kostar de lite mer, men de är helt i sin egen klass! Inte att jämföra med andra maskeraddräkter alltså. Tack vare tygets kvalitet kan du tvätta och använda dräkten om och om igen.

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.

Frågor & svar

0