Till toppen
Visa större bild

Fire Light Röd

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 239600
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 1
selected_index: 0
2995 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Få en mysig och kanske även romantisk stämning i rummet med en eldstad. Eldens färg och rörelse är ofta trollbindande och gör mycket med ett rum eller en plats. Istället för att ta in en riktig eld så kan denna Fire Light förmedla samma känsla, och du slipper att hela rummet blir varmt. Precis som en vanlig eld så fladdrar även denna, tack vare en fläkt som är placerad i lampan.

Fire Light Röd är en lampa som efterliknar en levande eld. Själva basen är i svartfärgad metall och där finner du en fläkt som får elden att fladdra. Här finns även en LED-lampa som får elden att lysa, samt en elkabel som kopplas in i vanligt uttag.

Mått: 150 cm hög när den är aktiverad.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen41943 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle