fisknatsbody-med-turleneck-svart-4
fisknatsbody-med-turtleneck-svart-67388-5

Fisknätsbody med Turtleneck Svart

199 kr

Välj variant:

Kundbilder

Bakåtpil
Framåtpil

Vill du att dina bilder ska synas här?

 • Annika
  för 1 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  Var mega svær at få på men den så super godt ud på mig.
  2 av 4 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.

Frågor & svar

0

Produktbeskrivning

Här är bodyn för dig som söker lustfyllda stunder tillsammans med din partner! Bodyn, som kommer i en fisknätsvariant, är väldigt mjuk och elastisk vilket gör den mysig att bära. Bodyn har dessutom en turtleneck-krage och är långärmad. Kan även användas till maskerader!

Fisknätsbody med Turleneck Svart levereras styckvis och kommer i storleken One size för vuxna. Bodyn är tillverkad i 94% polyamid/nylon och 8% spandex. Bodyn är oerhört stretchig och bekväm att bära, både med och utan kläder över. Använd till de lite hetare stunderna med din partner, eller till maskeraden?

 • Material: Polyamid/nylon, spandex
 • Storlek: One size vuxen
 • Stretchigt och mjukt material (bekväm att bära)
 • Tvättråd: 30°C

Detta är en Leg Avenue™ produkt. Leg Avenue är kända för sina maskeradkläder som är av fantastisk kvalitet. Kanske kostar de lite mer, men de är helt i sin egen klass! Inte att jämföra med andra maskeraddräkter alltså. Tack vare tygets kvalitet kan du tvätta och använda dräkten om och om igen.