Visa större bild

Fladdermus Deluxe Tillbehörskit

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 31920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 241
selected_index: 0
399 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

För att folk ska kunna förstå att du har klätt ut dig till en fladdermus så är både öron och vingar en rätt stor fördel. Fladdermöss är inga direkt farliga djur, men ändå finner många av oss dem läskiga, något som gör att de associeras med halloween. Med dessa stora vingar och öron till din utklädnad kommer du verkligen att sprida den rätta halloweenkänslan.

Fladdermus Deluxe Tillbehörskit innehåller ett par stora och mjuka vingar som är enkla att ta av och på. De är dessutom inte tunga. Sedan får du också ett par öron som du kan sätta på huvudet.

Kommer i en one-size.

Detta är en Leg Avenue™ produkt. Leg Avenue är kända för sina maskeradkläder och tillbehör som är av fantastisk kvalitet. Kanske kostar de lite mer, men de är helt i sin egen klass!

Taggar

OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Sandra för 1 år sedan
    (Kund har ej lämnat kommentar)
    0 av 1 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen39597 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle