Hem
> Teman > Högtider > Halloween > Halloweenaccessoarer

Halloweenaccessoarer

Halloween är årets läskigaste högtid och eftersom vi på Partykungen fullkomligt älskar maskerader och utklädnader är det ett självklart val att erbjuda mycket smått och gott när det kommer till halloweenaccessoarer. Här finns allt möjligt för att festen ska bli underbart otäck och spännande.

Välj och vraka mellan läskiga tillbehör som kan få folk att tappa hakan av förskräckelse, åtminstone vid en första anblick. Den magiska kniven med blod är nästan smärtsam bara att se på, och med "no face mask" måste till och med vi på Partykungen titta bort när vi packar ner den för att skicka den till våra modiga kunder. Vi erbjuder en mängd olika masker som skapar ett visst obehag – precis som sig bör kvällen till ära.

Allt är inte lika otäckt och här finns en del oskyldiga produkter som kanske skulle beskrivas som roliga snarare än skrämmande. Om du glider in på halloweenfesten iförd ett par lövkalsonger får du faktiskt räkna med en del blickar mot annat än dina ögon, precis som schäfermasken eller Emoji-bajshatten.
Läs mer