vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Teman Högtider Halloween Halloweenaccessoarer

Halloweenaccessoarer

Halloween är årets läskigaste högtid och eftersom vi på Partykungen fullkomligt älskar maskerader och utklädnader är det ett självklart val att erbjuda mycket smått och gott när det kommer till halloweenaccessoarer. Här finns allt möjligt för att festen ska bli underbart otäck och spännande!

Välj och vraka mellan läskiga tillbehör som kan få folk att tappa hakan av förskräckelse, åtminstone vid en första anblick. Den magiska kniven med blod är nästan smärtsam bara att se på, och i kombination med någon av våra skräckinjagande masker måste till och med vi på Partykungen titta bort när vi packar ner den för att skicka den till våra modiga kunder. Vi erbjuder en mängd olika masker, dräkter och accessoarer som skapar ett visst obehag – precis som sig bör kvällen till ära.

Kolla in våra häxkvastar, yxor, treuddar, knivar och MÄNGDER av kusliga diadem, hattar, handskar, smycken och annat som gör din dräkt så fullbordad som den bara kan vara. Gör dig redo för ett sprudlande halloweenfirande med alla de rätta tillbehören och accessoarerna till din utklädnad!
Läs mer