Till toppen
Visa större bild

Flaggirlang Just Married Marmor

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 7920
first_monthly_cost.value:
first_status: 0
first_totalstock: 0
selected_index: 0
99 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Trodde du att alla bröllopsdekorationer där ute måste vara ruskigt osmakliga och omoderna, ja rentav fruktansvärt trista och lite tråkiga? Denna mycket moderna och trendiga girlang i guld och marmormönster ger en känsla av nutida elegans och sober smakfullhet till vilken bröllopsfest som helst. Häng gärna upp den snygga girlangen som en dekoration på den efterföljande bröllopsmiddagen och ingen kan ta miste på vem det är som faktiskt har gift sig. Eller varför inte i bilen de ska åka iväg i senare?

Flaggirlang Just Married Marmor är en snygg girlang med papp-flaggor som har en marmor-design och kläs av olika bokstäver. Tillsammans bildar de orden "Just Married". Bokstäverna är i folie och hela girlangen mäter 1 m x 9 cm.

Säljs styckvis

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen54637 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle