Visa större bild

Tillbehör

Flaggirlang Kamouflage

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 4720
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 37
selected_index: 0
59 kr
Välj variant:
Välj tillbehör:

Produktbeskrivning

En girlang är verkligen en riktig go to när det gäller festdekorationer och dessa lättanvända stämningshöjare kan verkligen förvandla den tråkigaste av lokaler till en riktig festplats! Denna flaggirlang i kamouflage är givetvis inget undantag och den passar utmärkt om du är på jakt efter den där speciella militärkänslan, eller om du bara vill ha något grönt.

Flaggirlang Kamouflage är en klassisk flaggirlang som består av ett snöre med flera flaggor fästa på det. Flaggorna är kamouflagefärgade, vilket gör att de passar utmärkt när det är exempelvis militärtema på festen. Det hänger totalt 12 st flaggor på girlangen.

  • Mått: 28 x 366 cm
  • Material: Plast
  • Säljs styckvis.

Taggar

OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen52660 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle