vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

Flaggspel

Inbjudningarna är skickade, maten är planerad och feststämningen på topp! Men saknas inte något viktigt? Jo, dekorationerna såklart! Lyft dina gästers blickar och skapa god stämning med flaggspel hängande i taket. Om festen äger rum utomhus kan du på ett enkelt sätt hänga flaggorna mellan två träd eller liknande, det funkar alldeles utmärkt!

Här på Partykungen hittar du flaggspel i alla dess slag och former. Den guldglittriga varianten är som gjord för ett poppigt schlagertema och passar perfekt att kombinera med massa roliga tillbehör och dekorationer. Det något mer diskreta flaggspelet i vitt kan istället med fördel användas på mer städade och stilrena tillställningar. Kanske är det redan höst och dags för årets Oktoberfest? Upp med den tyska flaggan i taket och fram med stövelglas och lederhosen!

Med rätt flaggspel blir festen med stor sannolikhet en minst lika stor succé! Klicka runt bland Partykungens favoriter och beställ hem det flaggspel som du tycker allra bäst om, eller som lämpar sig bäst för just den kvällen som du planerar!
Läs mer