Till toppen
Visa större bild

Flaskhållare i Metall Motorcykel

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 23920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
299 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:

Produktbeskrivning

Har du en nära bekant som råkar älska motorcyklar och fyller år vilken dag som helst? Ro hem en riktigt nice flaskhållare specialtillverkad för just personer som är svag för hojjar! Denna hojj är designad på ett sådant sätt som gör att den kan bära en snygg liten flaska vin samtidigt som den dekorerar vitrinskåpet på ett tjusigt sätt! Ultimata presenten måste vi säga!

Flaskhållare i Metall Motorcykel är en perfekt gåva till en motorcykeltorsk! Med en mattborstad aluminiumfärg ser den väldigt retro ut och passar riktigt bra i vardagsrummet. Lägg enkelt på en flaska vin/whiskey och det är klart! Var noga med att berätta syftet för födelsedagsbarnet då den lätt förknippas med en vanlig awsome dekoration! 

Flaskhållare i Metall Motorcykel har en mattborstad aluminiumyta och mäter 31 x 17 cm.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Sunshine för 1 år sedan
    (Kund har ej lämnat kommentar)
    0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen46152 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle