Visa större bild

Flasklampa Bottle Light

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 11920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 12
selected_index: 0
149 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Sensommarmörkret börjar lägga sig och vännerna samlas på verandan, skrattandes med filtar över axlarna. På trädgårdsbordet står vinflaskorna kvar och du tänker att det är synd att låta de snygga flaskorna gå till spillo. Men det behöver de inte göra heller! Tack vare dessa innovativa och stilrena flasklampor kan du förvandla tomma buteljer till supermysiga lampor i alla möjliga storlekar och former! Laddas genom USB och sätts som en kork i flaskmynningen.

Flasklampa Bottle Light är en USB-lampa i vit och korkfärgad plast som går att sätta i en flaska och på så sätt förvandla flaskan till en lampa. Lampan laddas via USB.

Mått: Ø ca 2,5cm (på den bredaste delen).

Taggar

OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Lars-Olov för 5 månader sedan
    Snygg effekt
    0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen27859 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle