flasklampa-bottle-light-1
flasklampa-bottle-light-2
flasklampa-bottle-light-3

Flasklampa Bottle Light

149 kr

Välj variant:

 • Lars-Olov
  för 2 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  Snygg effekt
  1 av 1 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
 • Hanna
  för 1 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona
  Ihana tuote! Ekologisempi vaihtoehto pattereilla toimiville pullovaloille. Tuote olisi täydellinen jos akku kestäisi pidempään, mutta ymmärrettävästi se ei ole mahdollista tuotteen pienen koon vuoksi.
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.

Frågor & svar

0

Produktbeskrivning

Sensommarmörkret börjar lägga sig och vännerna samlas på verandan, skrattandes med filtar över axlarna. På trädgårdsbordet står vinflaskorna kvar och du tänker att det är synd att låta de snygga flaskorna gå till spillo. Men det behöver de inte göra heller! Tack vare dessa innovativa och stilrena flasklampor kan du förvandla tomma buteljer till supermysiga lampor i alla möjliga storlekar och former! Laddas genom USB och sätts som en kork i flaskmynningen.

Flasklampa Bottle Light är en USB-lampa i vit och korkfärgad plast som går att sätta i en flaska och på så sätt förvandla flaskan till en lampa. Lampan laddas via USB.

Mått: Ø ca 2,5cm (på den bredaste delen).