Visa större bild

Tillbehör

Flytande Lounge

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 159600
first_monthly_cost.value:
first_status: 0
first_totalstock: 0
selected_index: 0
1 995 kr
Välj variant:
Välj tillbehör:

Produktbeskrivning

Sommar, sol och bad hör sommaren till. Det är det bästa som finns men det blir faktisk ännu bättre när du kan dela det med dina bästa kompisar. I den här häftiga badmadrassen med fyra platser, dryckeshållare och kylväska kan ni flyta omkring i poolen eller i havet. Härligt och roligt!

Flytande Lounge är tillverkad i ett PVC-plastsmaterial med fyra platser. Formad som fyra fåtöljer med rygg- och nackstöd, dryckeshållare och kylväska som fylls med is. Måtten på madrassen är 2,57 x 2,57 meter och den klarar en maxvikt på 360 kg. Den är enkel att blåsa upp, använd gärna en pump. Levereras i en kompakt kartong med ett lagningskit.

Säljs styckvis.

Taggar

OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Robin för 10 månader sedan
    (Kund har ej lämnat kommentar)
    0 av 1 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen51040 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle