vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Teman Presenter Födelsedagspresenter

Födelsedagspresenter

Är du på jakt efter en annorlunda födelsedagspresent med högsta möjliga festfaktor? Då har du definitivt kommit rätt för vi på Partykungen har ett stort sortiment av presenter för födelsedagsfirare i alla åldrar. Vill du ge bort något galet och oväntat som får mottagaren att brista ut i ett asgarv så fort paketet öppnats? Vi har många presenter som garanterat får den effekten! Självklart hittar du födelsedagspresenter online hos oss som passar oavsett vem det är som fyller år.

Vårt bästa presenttips är att ge bort något som känns personligt för den som tar emot gåvan. Vem är det som fyller år? Ha det i åtanke när du går igenom vårt utbud av allt från billiga och roliga till exklusiva födelsedagspresenter. Vi tror att du kommer att hitta mycket som passar på pricken och skapa ett födelsedagsminne för livet!

Det brukar vara en bra idé att ge bort speciella plagg födelsedagen till ära och som verkligen visar vem det är som fyller år. Kanske en udda huvudbonad som får bli pricken över i:et. En annan födelsedagspresent som alltid uppskattas är klädesplagg och accessoarer som mjuka tofflor och andra mysiga plagg. Det är klassiska födelsedagspresenter som ger det lilla extra i fråga om livskvalitet och som kan bli riktiga favoriter i vardagen. Vissa av våra gåvor i denna kategori är plagg som har roliga tryck, andra är mer eleganta, välj det som passar din polare bäst.

Vår specialitet här på Partykungen är kluriga prylar som gör vardagen eller partyt lite roligare eller bekvämare. Kolla till exempel in vårt stora sortiment av glas och tillbehör för stilfullt intag av goda drycker. Det är gott med öl och vin och det blir ännu godare i en maffig sejdel eller ett snyggt glas. Vi har också flera exklusiva bartillbehör för dig som vill ge bort en lite finare födelsedagspresent till en riktig livsnjutare som kanske redan har det mesta. En sådan gåva kan med fördel kombineras med en flaska med lämpligt innehåll.

Satsa på att ge bort en pryl som kan komma till användning redan under födelsedagsfesten. Vi har många roliga spel som passar helt perfekt på ett party. Dels klassiska brädspel men också set med allt du behöver för att kunna arrangera små lekar utomhus eller inomhus. Humorspel med oanständiga teman är något vi är extra förtjusta i. Sådana gör sig riktigt bra som födelsedagspresenter i samband med att du är bjuden på party. Om du ger bort något som kan roa många under en fest kommer du garanterat att bli uppskattad för det!

En särskild kategori av födelsedagspresenter som är mycket populär bland både mottagare och givare är uppblåsbara prylar! Vi tror att det handlar om att det blir en rolig och oväntad effekt när ett litet paket öppnas och innehåller något som en minut senare kan vara något helgalet och jättestort. Snygga heliumballonger är också roliga att ge bort eftersom det blir en snygg födelsedagsdekor och en present på samma gång. Inte minst barn brukar älska sådana.

Vi har inte bara massor av roliga födelsedagspresenter online utan även allt det där du behöver för själva inramningen när du ska ge bort något, allt från roliga gratulationskort till presentpapper. En snyggt inslagen födelsedagspresent är alltid extra rolig att få.

Många födelsedagspresenter som du kan köpa online hos oss på Partykungen funkar som gåva till de flesta. Köp flera roliga prylar direkt så att du inte måste handla din födelsedagspresent i sista stund.
Läs mer