Till toppen
Visa större bild

Folieballong Mikrofon

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 3920
first_monthly_cost.value:
first_status: 0
first_totalstock: 0
selected_index: 0
49 kr
Välj variant:
Välj tillbehör:

Produktbeskrivning

I mello-tider kan det vara en kul idé att arrangera en överdådig fest med Eurovisiontema. Pryd dansgolvet med den här snygga folieballongen i form av en mikrofon. Den passar dessutom lika bra till karaokefesten eller på popstjärnekalaset. Låt din inre stjärna komma fram och ge allt du har på scenen! Du kommer att känna dig som en riktig diva, och dina gäster kommer att tycka att det är den bästa fest de varit på. Vad mer kan man begära?

Folieballong Mikrofon är en 45 cm stor folieballong som är formad som en svart mikrofon. Den kan fyllas med antingen luft eller helium, och med helium får den en flygtid på upp till sju dagar. Ballongen kräver ungefär lika mycket helium som 2-3 stycken vanliga latexballonger á 25-30 cm.

Säljs styckvis.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Ragna för 5 månader sedan
    (Kund har ej lämnat kommentar)
    0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen54602 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle