Till toppen
Visa större bild

Tillbehör

Folieballong Musik

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 3920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 5
selected_index: 0
49 kr
Välj variant:
Välj tillbehör:

Produktbeskrivning

En mer klassisk symbol för skön musik kan du knappast hitta! Den här snygga folieballongen i svart i form av en not ger en schysst inramning till det musikinspirerade kalaset. Passar lika bra på karaoken som när du ska fira avslutning på musikskolan. Tänk dig hur avundsjuka kollegorna ska bli när du pyntar ditt kontor med denna värstingballong! Inget tillfälle finns då denna ballong är fel - musik passar i alla sammanhang och ger alltid en extra festlig stämning.

Folieballong Musik är en 102 cm stor folieballong i form av en svart musiknot. Den kan fyllas både med helium och luft, och med helium har ballongen en flygtid på upp till sju dagar. Ballongen rymmer ungefär lika mycket helium som 5-6 stycken vanliga latexballonger á 25-30 cm.

Säljs styckvis.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen54604 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle