Till toppen
Visa större bild

Tillbehör

Folieballong Saxofon

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 3920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 5
selected_index: 0
49 kr
Välj variant:
Välj tillbehör:

Produktbeskrivning

Alla musiknördars favoritballong är nog denna folieballong i form av en jazzig och jättestor saxofon! Passar på alla fester, för ärligt talat: vilket annat instrument skriker party lika mycket som skön saxofon? Blås upp, häng upp och dansa loss! Den får alla dina gäster att omedelbart vilja dra av ett riktigt smäktande sax-solo, likt legenden Kenny G i hans glansdagar. Ballongen passar lika bra på egen hand som tillsammans med andra musik-inspirerade ballonger och annan dekoration. För den svängigaste festen i kvarteret!

Folieballong Saxofon är en 94 cm stor folieballong i form av en läckert gul saxofon med svarta detaljer. Välj att fylla den antingen med luft eller helium, med helium får den en flygtid på upp till sju dagar. Ballongen rymmer ungefär lika mycket helium som 4-5 stycken vanliga latexballonger á 25-30 cm.

Säljs styckvis

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen54607 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle