Till toppen
Startsida > Festartiklar > Ballonger > Folieballonger > Folieballong Stjärna Hollywood Guld
Visa större bild

Tillbehör

Folieballong Stjärna Hollywood Guld

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 3120
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 41
selected_index: 0
39 kr
Välj variant:
Välj tillbehör:

Produktbeskrivning

För den där äkta gamla Hollywood-känslan på partyt kan du dekorera med denna tjusiga och glamourösa folieballong i form av en glittrig och strålande stjärna med texten Hollywood tryckt på. Lika snygg i grupp som ensam på maskeraden med filmstjärnetema, eller varför inte som en uppskattad present till den nyblivna teaterstudenten? Garanterat mer uppskattat än en blomma, och kommer att få mängder av beundrande blickar för sin glammiga stil.

Folieballong Stjärna Hollywood Guld är en folieballong som är formad som en stjärna med motiv av en gammal filmrulle, små stjärnor samt texten "Hollywood". Ballongen är 48 cm stor och kan fyllas med helium. Med helium får du en flygtid på upp till en vecka. Ballongen kräver ungefär lika mycket helium som två vanliga latexballonger á 25-30 cm.

Säljs styckvis

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Sara för 5 månader sedan
    (Kund har ej lämnat kommentar)
    0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen54706 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle