Till toppen
Startsida > Festartiklar > Ballonger > Folieballonger > Folieballong Stjärna Holografisk Blå
Visa större bild

Tillbehör

Folieballong Stjärna Holografisk Blå

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 31920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 573
selected_index: 0
399 kr
Välj variant:
Välj tillbehör:

Produktbeskrivning

Det finns så många fester då dekorationer med stjärnor av alla slag passar som handen i handsken. Födelsedagar, maskerader, nyårsfester och överraskningsfester är bara några exempel på tillfällen då man kan behöva lite extra stjärnglans på pyntet. Denna snygga folieballong i holografiskt blått skänker lite extra elegans och glamour till din fest. Du kan också ge bort den till någon i din närhet som du tycker är en riktig stjärna, den kommer helt klart att både synas och märkas.

Folieballong Stjärna Holografisk Blå är en folieballong som är formad som en stjärna med holografiskt tryck i en blå färg. Ballongen är 45 cm stor och kan fyllas med helium eller luft. Med helium får du en flygtid på upp till en vecka. Ballongen kräver ungefär lika mycket helium som två vanliga latexballonger á 25-30 cm.

Säljs styckvis

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen54708 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle