Till toppen
Startsida > Festartiklar > Ballonger > Folieballonger > Folieballong Stjärna Holografisk Gul
Visa större bild

Tillbehör

Folieballong Stjärna Holografisk Gul

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 31920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 895
selected_index: 0
399 kr
Välj variant:
Välj tillbehör:

Produktbeskrivning

För en riktigt härlig och stjärnspäckad kväll ska du blåsa upp ett gäng av dessa snygga folieballonger i holografiskt guld och fylla festlokalen med! Lika snygg i ett större arrangemang som att pynta med ensam. Sätt guldkant på partyt med denna tjusiga glittrande guldballong och dina gäster får omedelbart den rätta feststämningen. Snyggt och elegant på samma gång blir det.

Folieballong Stjärna Holografisk Gul är en folieballong som är formad som en stjärna med holografiskt tryck i en gul eller guldliknande färg. Ballongen är 45 cm stor och kan fyllas med helium eller luft. Med helium får du en flygtid på upp till en vecka. Ballongen kräver ungefär lika mycket helium som två vanliga latexballonger á 25-30 cm.


Säljs styckvis

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen54709 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle