Till toppen
Startsida > Festartiklar > Ballonger > Folieballonger > Folieballong Thomas Tåget Airwalker Stor
Visa större bild

Tillbehör

Folieballong Thomas Tåget Airwalker Stor

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 23920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 4
selected_index: 0
299 kr
Välj variant:
Välj tillbehör:

Produktbeskrivning

Se upp! Här kommer Thomas Tåget tuffande! Han vill gärna tuffa hem till dig och vara med på ett kalas. Thomas Tåget är mycket populärt bland barn och ballongen kommer bli en perfekt dekoration på ett barnkalas.

Folieballong Thomas Tåget Airwalker Stor är en folieballong formad som Thomas Tåget. Ballongen har tyngder i botten så att den håller sig stående. Den har en självförslutande ventil och mäter uppblåst ca 75 x 90 cm stor. Ballongen ska fyllas med helium för att uppnå dess effekt.
Flygtid med helium är upp till sju dagar. Den rymmer lika mycket helium som 3-4 latexballonger à 30 cm. Ballongen är en officiellt licensierad produkt.

Säljs styckvis.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen56463 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle