for-the-girls-festspel-87131-1
for-the-girls-festspel-87131-2

For The Girls Festspel

299 kr

Välj variant:

 • Matilda Josefiina
  för 8 månader sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona Grå krona
  Noppa puuttui, vähän tylsä
  0 av 3 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.

Frågor & svar

0

Produktbeskrivning

Här är spelet som tar möhippan och tjejkvällen till en ännu festligare nivå! Med en samling av de allra roligaste festspelen så är denna box en given del av partajet där du och ditt tjejgäng vill komma varandra närmare och skapa härliga minnen. 

For The Girls Festspel är en blandning av 5 typiska festspel såsom Jag Har Aldrig och utmaningar. Det spelas genom att man slår en tärning med olika färger på, och färgen som man får visar vilken av de 5 korthögarna (som alla representerar olika klassiska festspel) man ska ta ett spelkort ifrån. På kortet står det något man ska göra, vissa kort gäller endast personen som läser det och vissa gäller hela gruppen. För varje avklarat kort får man ett poäng och spelaren med flest poäng vinner. Spelet är på engelska och kräver 3+ spelare. 

 • Språk: Engelska
 • Spelare: 3+ st 
 • Ålder: 18+ år 
 • Speltid: 30-90 min
 • Spelgenre: Festspel, sällskapsspel