Till toppen
Visa större bild

Fotoprops på Pinne Läppar

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 3120
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
39 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:

Produktbeskrivning

De här söta, små pussmunnarna kommer bli ett populärt inslag på festen och kommer med stor sannolikhet finnas med på många bilder efteråt. Fotoprops har varit populära ett bra tag nu och de visar inte tecken på att försvinna. Det är helt enkelt ett bra partyknep för att liva upp stämningen och få gästerna på rätt humör.

Fotoprops på Pinne Läppar är formade som röda pussmunnar i olika storlekar. De sitter fästa på pinnar i trä vilket både gör dem enkla att hålla i, men det får dem också att smälta in på ett bra sätt så att munnen ser ut att sväva.

Mått: ca. 24 cm långa
Säljes i 6-pack

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Merete för 1 år sedan
    (Kund har ej lämnat kommentar)
    0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen42345 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle