vit check SNABBA Leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA Leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA Leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
frystorkat-godis-cola-kastanjer-97337-3

Frystorkat Godis Cola Kastanjer

129,90 kr

100 gram

Tillfälligt slut
Upptäck det senaste inom frystorkat godis med vår sensationella Crunchy Cola Kastanj! Denna smått magiska godisbit bjuder på den klassiska smaken av kola, men med en helt ny och knaprig konsistens som kommer att överraska och förtrolla dina smaklökar.

Vår Crunchy Cola Kastanj är en färgsprakande smakupplevelse med sina djupa bruna och bubbliga nyanser. Den är inspirerad av den bubblande kolan, och även om den inte ger dig kolsyra i munnen, kommer den definitivt att föra dig tillbaka till känslan av att njuta av en kall cola.

När du knaprar på denna Crunchy Cola Kastanj, låter du smaken smälta i munnen och upplever den perfekta balansen mellan sötma och den karakteristiska kolasmaken. Det är som att ha en cola i godisform som förgyller din lördagkväll i tv-soffan.

Nettovikt: 100 gram.

Ingredienser: Socker, glukossirap, palmfett; fuktighetsbevarande medel: sorbitolsirap; syra: citronsyra; gelatin; karamelliserat socker; rålakrits; arom; surhetsreglerande medel: natriumvätekarbonat; mörk sirap; klumpförebyggande medel: talk, ytbehandlingsmedel: bivax vitt och gult.
Kan innehålla spår av jordnöt, hasselnöt, mandel och andra nötter.
Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst. 
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Art.nr 97337-1

Näringsdeklaration

Omdömen

1

Frågor & svar

0

Taggar