funcakes-strossel-medley-ljusrosavit-86732-1
funcakes-strossel-medley-ljusrosavit-86732-2

FunCakes Strössel Medley Ljusrosa/Vit

49 kr
Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

Välj variant:

Visa näringsdeklaration

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.

Frågor & svar

0

Produktbeskrivning

Om du ska fixa en baby shower eller gender reveal är det en självklarhet att följa samma tema på allt som ingår i hela kalaset för ett lyckat firande. Till och med små detaljer som strössel! Detta förtjusande strössel i rosa och vit med små gunghästar och bebisfötter kommer få gästerna att smälta av söthet!

FunCakes Strössel Medley Ljusrosa/Vit är en burk med strössel i vit och ljusrosa färg i form av bland annat små bebisfötter, bodys och gunghästar. Passar lika bra på glassen som cupcakes och tårtor. Alldeles bedårande! Förvaras i 15°C - 22°C i mörk miljö.

Vikt: 50 gram.

Ingredienser: Socker, dextros, rismjöl, glukossirap, vehetabilisk olja och fett (raps), hydrerad olja (raps), förtjockningsmedel: E413, E414, koncentrat (sötpotatis, äpple, rädisa, körsbär, svartvinbär, rödbeta), färg: E120, E160a, E903, E904, vanillin, salt, syra: E330, smaksättning.
Kan innehålla spår av jordnötter, soja och mjölk.
Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.