FunCakes

Bjud på ett överraskande bakverk både till utseende och till smaken med produkter från FunCakes. Livet är liksom för kort för att bjuda och äta tråkiga kakor, eller hur? FunCakes erbjuder roliga och häftiga färger, nya smaker, trendiga strössel och andra toppingar. Perfekt till alla kalas och fester!

Här i Partykungens webbshop kan du beställa massor av olika produkter från FunCakes. Vi erbjuder bland annat ätbara färger som du kan färga till exempel olika degar, grädde eller frostingar med. Du kan till exempel baka en röd tårta till julkalaset eller en svart till halloweenfesten. Här finns också en mängd olika strössel. Vad sägs om rosa strössel till prinsesskalaset, silverfärgade små kulor till bröllopstårtan eller svart strössel till halloweenfesten eller piratmaskeraden? Vill du skriva något på bakverket eller kakorna kan du göra det med pennor med ätbart bläck. FunCakes har också olika smaksättningar som tar dina bakverk till nya kulinariska höjder och sockerpasta i många olika kulörer och smaker för den som gillar att skapa kreativa tårtor och små fantasifulla figurer. Vill du förenkla själva bakprocessen kan du alltid beställa hem färdiga kakmixer. Enkelt, smidigt och supergott! Med bakprodukter från FunCakes blir det enkelt att baka och dekorera bakverken, allt från tårtor och bakelser till cupcakes, småkakor och desserter. Var kreativ i köket med FunCakes och imponera på dina gäster!

Vilka är då FunCakes? Jo, det är ett företag från Holland som grundades 2009. Fantasi, kreativitet och skaparglädje i köket går som en röd tråd genom företaget och de tar hela tiden fram nya, roliga, söta, goda, praktiska och överraskade bakprodukter som passar alla sockerbagare perfekt.

Så vill du skapa ett imponerande bakverk till bröllopsfesten, födelsedagskalaset, midsommarlunchen, halloween, jul, påsk, tjejmiddagen, nyårspartyt eller till något annat festligt tillfälle så ska du spana in produkterna från FunCakes hos oss på Partykungen. Det behöver faktiskt inte vara så svårt att skapa ett vackert och smarrigt bakverk. Baka gärna tillsammans med dina vänner eller med barnen. Köp hem ingredienserna samt roliga och goda produkter från FunCakes och bli kreativa tillsammans i köket. Att låta alla barn på ett barnkalas dekorera sin egen cupcake med frosting och ett häftigt strössel är en rolig och uppskattad aktivitet. Det kan blir lite stökigt och kladdigt i köket men det får det vara värt! Du kommer i alla fall att ha många nöjda, glada och stolta barn!

Välkommen nu att kolla in våra produkter från FunCakes. Hittar du inte vad du söker idag så titta gärna in igen om några dagar. Vi fyller på med nya roliga och smarriga produkter från FunCakes hela tiden. På Partykungen handlar du snabbt och smidigt online. Låga priser och snabba leveranser är en självklarhet för oss! Välkommen med din beställning och lycka till i köket!
Läs mer