Hem
Teman Tillverkare Funtime Gifts

Funtime Gifts

I Funtimes universum är det valfritt att bli vuxen. De gör innovativa gadgets och roliga presenter för både stora och små. I alla bemärkelser – världens minsta megafon och världens största pruttkudde är bara några av specialiteterna som finns att upptäcka i vårt variationsrika utbud från Funtime Gifts. Här varvas fräcka vuxenspel, skojiga muggar, accessoarer och familjevänliga leksaker med barnsliga skämtartiklar, läckra lampor, snygga inredningsdetaljer och smarta problemlösare.

Investera i ett Hands Off-alarm för dina värdeprylar, stressa av med klämmiga familjejuveler eller skaffa en panikknapp att trycka på när tålamodet tryter. Blås liv i midsommarkalaset med en gigantisk Airzooka, bygg din egen klocka av en potatis eller odla en köttätande växt som håller blomflugorna väck. Ge bort en elegant armbandsplunta till festprissen eller överraska älsklingen med äkta belgiska chokladanusar på Alla Hjärtans Dag!

Funtime grundades redan på 1970-talet och är förmodligen mest kända för sina discodansande blommor och den sjungande firren Big Mouth Billy Bass. Självklart hittar du denna odödliga ikon hos Partykungen, tillsammans med mängder av andra Funtime Gifts. Däribland ”världens minsta” av nästan allt – från pyttesmå lövblåsar, dammsugare och hårfönar till arkadspel, walkie-talkies och verktygslådor i miniformat. Kliv in i en värld full av härliga grejer som garanterat kommer att locka till skratt och väcka barnasinnet till liv, oavsett hur gammal eller ung du är!
Läs mer