vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

Gamingfest

Vi vet att det kan vara lite nervöst att bjuda kompisarna på fest. Vilka festdekorationer höjer stämningen, vilken mat ska man bjuda på och tänk om ingen kommer eller, kanske ännu värre, tänk om de som kommer inte har roligt? Men lugn, bara lugn! Du har ju hittat hit till Partykungen, och vi är, om vi får säga det själva, riktigt duktiga på festtips. Så lutar dig tillbaka och läs våra bästa tips för att din fest ska bli riktigt lyckad. Just här är det ingen vanlig fest vi ska snacka om – här ska vi nämligen snacka om gamingfester. Ett perfekt festtema för alla som älskar att spela tv- och datorspel!

Vi börjar med festdekorationerna, för med rätt prylar blir festen roligare. Så är det bara! Här på Partykungen har vi samlat ett häftigt festsortiment som passar superbra på en gamingfest. Många festdekorationer är inspirerade av populära spel som Fortnite och Super Mario. Du kan bland annat beställa coola ballonger, girlanger och fotoprops. Ni kommer säkert att spela en hel del tv-spel eller datorspel under festen och då kan det vara svårt att hinna med att fika, men vårt råd är ändå att fixa i ordning ett riktigt gamigt kalasbord. Lite energi kan behövas för att kunna spela mer!
Välj gärna en tuff duk och addera sedan gaminginspirerade och färgglada papptallrikar- och muggar. Smidiga engångsartiklar är faktiskt inte så dumt att duka med på ett gamingkalas. Ni slipper disken och det innebär att det blir mer tid för att spela! Smart, eller hur? Här finns också servetter och partyhattar på temat.

Alla, både vuxna och barn, gillar att få en kalaspåse när festen är slut och det är dags att gå hem. Och självklart hittar du kalaspåsar i cool tv-spelstil här hos oss. Fyll dem med godis och choklad så har du fått vänner för livet!

Här hittar du också en del maskeraddräkter så att du enkelt och smidigt kan klä ut dig till din favoritkaraktär från spelens värld. Vad sägs om att förvandlas till en ninja till exempel? Du kan också välja att bli Super Mario med blåa snickarbyxor, den karaktäristiska röda mössan och den stora mustaschen. Eller varför inte hans bror Luigi med grön mössa och stor mustasch? Är Minecraft ditt bästa spel kan du istället komma till festen som Steve eller som Mr Creeper.

Är du redo för en gamingfest nu? Precis vad vi trodde! Välkommen in till vår gamingvärld och beställ de maskeraddräkter och de festartiklar som höjer feststämningen på kalaset här hos oss på Partykungen. Alla dina vänner som är gamingintresserade kommer att bli mycket imponerade. Du beställer enkelt direkt online – alltid till riktigt bra priser och med snabba leveranser. Party on, eller vi menar förstås Game on!
Läs mer