vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

Gästböcker

I en gästbok kan alla kalasgäster skriva ett tack, en hälsning, ett råd eller något annat till dig. Det blir ett trevligt minne att ta fram och läsa när du vill minnas den speciella middagen eller festen. Här på Partykungen finns ett stort sortiment av gästböcker i olika storlekar, färger och format.

Till en stor fest, till exempel ett bröllop, en babyshower eller ett dop, kan det vara trevligt att ha en speciell gästbok som bara används för just det tillfället. Här finns flera varianter att välja mellan. Vad sägs om en vit bok med guldfärgad text eller en naturfärgad bok dekorerad med vit spets? Det finns också andra typer av gästböcker som faktiskt inte ens är böcker. Vi har till exempel olika tavlor som kan fyllas med hälsningar från dina gäster och en jordglob där gästerna skriver direkt på globen.

Du kan också ha en gästbok som du använder när du bjuder hem vänner på fester och middagar. Innan gästerna går hem ber du dem skriva en hälsning. Upptäck vårt stora utbud av gästböcker och glöm inte bort att köpa till en fin penna!
Läs mer