Till toppen
Startsida > Teman > Högtider > Bröllop > Gästbok Bröllop Vit
Visa större bild

Gästbok Bröllop Vit

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 11920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 28
selected_index: 0
149 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Låt era gäster få skicka en hälsning till er på bröllopet genom att skriva några rader i denna snygga gästbok i modern och trendig design. Ni kommer ändå inte ha tid att prata med alla gäster på bröllopet och på det här sättet får ändå alla komma till tals, även den där lite tråkiga fastern som ni varit tvungna att bjuda in. En gästbok kan man även använda hemma om man vill att gästerna på födelsedagskalaset eller middagen ska uttrycka sin glädje över att ha blivit bjudna på en sådan galant tillställning,

Gästbok Bröllop Vit är en vacker vit bok som är 20,5 x 21,5 cm stor. Den är tillverkad i papp och innehåller 32 blanka sidor att skriva på. På framsidan ser du en vacker och guldfolierad text som lyder "Guest Book".

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Julia för 5 månader sedan
    Fin men helt blanka sidor
    0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen54651 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle