vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

Gelégodis

Vad är en lördagskväll utan godis? Partykungen lyfter lördagsgodiset till nya höjder och erbjuder ett varierat utbud av gelégodis. Vi har samlat allt gelégodis under samma kategori; här hittar du många olika smaker, färger och former. Vårt godissortiment består även av gelégodis du inte alltid kan hitta i butikerna, De gamla favoriterna, men även de nya smakerna du inte kan sluta tänka på. Perfekt till lördagsmyset men fungerar lika bra på kontoret i en mindre skål för personal och kunder.

Du beställer ditt gelégodis hos oss online och inom några dagar har du ditt godis direkt i brevlåda. Partykungen är känd för sina blixtsnabba leveranser, ”Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge”.

Vi erbjuder gelégodis från många av de större företagen och varumärkena, till exempel har vi godis från Aroma, Cloetta och Malaco. Du har väll inte glömt den syrliga smaken av Malacos ”PimPims hallonbåtar” eller Aromas ”Geléhallon”? Bjud dina gäster på de gamla favoriterna, eller det mer ovanliga godiset du inte längre hittar i varje affär. Eller uppvakta din käraste på alla hjärtans dag. Vi har de klassiska geléhjärtana i olika förpackningar.
Läs mer