gelehjartan-i-strut-1

Geléhjärtan i Strut

59 kr
Tyvärr är denna produkt för tillfälligt slutsåld hos oss. Skriv in dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen

Välj variant:

Visa näringsdeklaration
 • Anette
  för 11 månader sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  (Kund har ej lämnat kommentar)
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.

Frågor & svar

0

Produktbeskrivning

Du ska få ett bra tips av oss. Om du ska köpa en romantisk present till din hjärtevän får du absolut inte förväxla en dumstrut med en godisstrut. Då blir det stor risk för dålig stämning. Men här har vi givetvis förberett den "rätta" sortens strut; en godisstrut med söta och goda geléhjärtan i!

Geléhjärtan i Strut är en pappersstrut fylld med klassiska geléhjärtan. Perfekt att ge bort i present tack vare den tjusiga förpackningen som är sådär retro och härlig.

Vikt: 200 gram.

Ingredienser: Socker, glukos-fruktossirap, vatten, gelatin, fuktighetsbevarande medel (sorbitol), surhetsreglerande medel (äppelsyra), aromämne E120.
Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.