Till toppen
Visa större bild

Ghoul Barn Maskeraddräkt

(2 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 23920
first_monthly_cost.value:
first_status: 0
first_totalstock: 0
selected_index: 0
299 kr
Välj variant:
Visa storleksguide

Produktbeskrivning

Solen har gått ner och en ruskig stämning lägger sig över den ödsliga kyrkogården i utkanten av byn. I fjärran börjar illavarslande skall från oroliga hundar höras och alla vet att ingen går säker i området. Därför håller invånarna sig hemma från det att mörkret har lagt sig till nästa dag gryr. Men du är nyfiken och vill trotsa massan genom att ta dig en titt på den illa omtalade gravplatsen. Efter att ha slagit dig till ro på en gammal parkbänk och väntat en stund ångrar du dig dock förtvivlat. För plötsligt hör du ett hasande och när du tittar upp kommer den emot dig - den fullständigt skräckinjagande, ansiktslöse barnghoulen!

Ghoul Barn Maskeraddräkt inkluderar en svart robe med trasig effekt längst ner och vid ärmsluten med tillhörande, pösig luva och ett band som kan knytas runt midjan. Medföljer gör ett par svarta handskar och en svart ansiktsmask med hål för ögon, näsa och mun och ett brett, elastiskt band som sätts runt huvudet. Skor ingår ej. Komplettera gärna med liknande för en look som på bilden.

Finns i storlekarna Medium och Large. 

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (2)

Omdömen

 • Omdöme lämnat av... Linn för 1 år sedan
  Passade jättebra och var precis som på bilden. Lääääskig
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Collin för 1 år sedan
  (Kund har ej lämnat kommentar)
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen28104 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle