gigantisk-penis-isform-72567-3
gigantisk-penis-isform-72567-4
gigantisk-penis-isform-72567-5
youtube video play

Gigantisk Penis Isfontän

 399 kr  229 kr
Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

Välj variant:

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.

Frågor & svar

0

Produktbeskrivning

Man brukar prata om att man behöver en centerpiece när man dukar, alltså en stor dekoration i mitten av bordet. Kan du tänka dig en roligare centerpiece på möhippan eller tjejmiddagen än en isskulptur formad som en snopp? Det kommer vara svårt att hålla sig för skratt!

Gigantisk Penis Isfontän har formen av och ser ut precis som en gigantisk penis. Formen är tillverkad i silikon och du fyller den enkelt med vatten som bildar en isskulptur/fontän som du sedan kan hälla valfri dryck genom som kommer ut i "änden" av penisen.

Gör så här: Isformen passar i de flesta frysar i standardstorlek och är lätt att fylla upp genom påfyllningshålet. Genom att använda vatten på flaska kan du göra isen klarare. När den är fylld till påfyllningslinjen vid 90 %, ställ in formen i frysen tills dess att den är genomfrusen. Infrysningstiden beror på frysens inställningar men 24/48 timmar bör vara tillräckligt.

Isfontänen rymmer c:a 5 liter vatten och mäter 34 x 26 x 16 cm