vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Godis & Läsk

Godis & Läsk

I alla tider har smarrigheter och drycker stått i centrum på många fester och sociala tillställningar, och har det inte funnits någon fest kring det ätbara har man självklart utvecklat en. Det här är något som vi på Partykungen naturligt tar ett steg längre genom att erbjuda dig ätbara ting med en twist, eller roliga och underhållande klassiker som tar dig tillbaka i tiden på nostalgiska äventyr.

Ordna ett böljande bord av sötsaker och finurliga drycker för att krydda till studentmottagningen eller förlovningsfesten tack vare Partykungens sortiment av godis och läsk som blir som din högra hand. När ni sedan behöver något dagen efter kan vi erbjuda allt från läkande brustabletter till spännande fruktdrycker och tröstande kex och kakor.

Våra varumärken tillhör några av de mest kända och älskade - vilka du än väljer garanteras en minnesvärd gastronomisk upplevelse som du kommer att vilja återkomma till! Svenska klassiker blandat med godis och prylar du aldrig sett förut gör Partykungens sortiment till ett svårslaget förråd av godsaker i alla dess former - det är inte för intet som vi kallar oss för ”Partykungen”!

Här hittar du allt mellan himmel ord jord! Här finns inte bara olika läskedrycker du inte hittar i vanliga affären, här finns också glödheta chips, konstigt smakande chips, gott och äckligt godis, världens starkaste klubba, baktillbehör och sååå mycket mer! Man kan säga att vi är världens största "ätbartgrossist" så att du skall hitta allt du är ute efter – snabbt, smidigt och enkelt!
Läs mer