vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

Grå

Partykungen har samlat alla gråa produkter från vårt sortiment under en och samma kategori. Produkter som har färgskalan grå har en ljushetsgrad mellan svart och vit. Trots att grå är en ganska färglös färg är gråa nyanser väldigt populärt på prylar, inredning och maskeraddräkter.

Du kanske är inbjuden på en temafest med temat grå? Eller letar du efter en födelsedagspresent till vännen som älskar färgen grå? Eller söker du efter en häxperuk till Halloween? Då har du verkligen kommit till rätt sida. Partykungen har ett stort och mångfaldigt utbud av gråa produkter, allt från kondomer till presentsnören i olika gråa nyanser.

Vi har även ett varierat urval av maskeraddräkter i gråa färger, kanske du vill klä ut dig till en mus, varg eller varulv? Eller söker du efter en peruk för du ska klä ut dig till en gammal tant eller gubbe? Sluta leta för här hittar du allt du behöver inför den gråa temafesten eller kalaset.

Exempel på gråa produkter hos Partykungen: Maskeraddräkter, peruker, plastmuggar, tallrikar, handdukar, hattar, duschmössor, ryggsäckar, mobilskal och kläder.
Läs mer