vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

Greta Gris Kalas

Ordna barnkalas med fullfjädrat Greta Gris-tema! Om ditt barn älskar den animerade tv-serien Greta Gris så har Partykungen prylarna som kommer att förvandla födelsedagen till den bästa någonsin. Favoritpresenten blir självklart en gosig mjukisvariant av Greta eller lillebrorsan Georg, och en färgglad Peppa Pig-mugg i porslin lär bli minst lika populär.

Gulliga Greta Gris, eller Peppa Pig som hon heter i den brittiska originalversionen, har underhållit barn över hela världen med sina roliga strapatser ända sedan 2004. Numera ägs varumärket av Hasbro men licensprodukter, som leksaker, barnböcker, spel, kläder och heminredning, tillverkas av en mängd olika företag. Idag har Greta Gris även en egen nöjespark i Hampshire och serien visas i hundratals länder.

Att följa Gretas upptåg på tv är ju kul bara det, men tänk hur fantastiskt det måste vara för de små att få träffa henne på riktigt. Uppfyll ditt barns önskedrömmar och bjud in Greta Gris i egen hög person till födelsedagskalaset! På Partykungen kan du klicka hem allt från servetter, sugrör, pappersmuggar, tallrikar och bordsdekorationer till girlanger, kalaspåsar, ballonger, partyhattar, pappmasker och såpbubblor med fina Greta Gris-tryck. Här finns även engångsartiklar, dekorationer, sällskapsspel och andra kalastillbehör med Gretas vänner och familj på, så att du kan bjuda in hela djurgänget till partyt!
Läs mer