vit check SNABBA Leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA Leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA Leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
grillvaska-1
grillvaska-2
grillvaska-4
grillvaska-3
grillvaska-5

Grillväska

199,90 kr

Orka kånka med sig en hel grill i husvagnen liksom. Och visst är det väl otroligt tröttsamt att behöva tända engångsgrill efter engångsgrill på stranden och i parken? De funkar ju ändå aldrig som de ska!
Investera i den här smarta grillväskan. Med den behöver du inte bli ledsen över att hela husvagnens utrymme tas upp av en gigantisk grill, och du kan dessutom enkelt och smigit bära med dig den här grillväskan ner på stranden.

Grillväska är en svart väska i plåt som du enkelt och snabbt fäller ut till en enastående grill. Perfekt för dig som älskar att campa, hänga i en park och resa runt i landet med husvagn. Grillen har ett nedre galler på insidan på vilket du lägger kol eller briketter, och vid sidan av det gallret finns lufthål som ger ett jämnt och bra luftflöde så att du får en perfekt glöd varje gång.
På det övre gallret, som är nätmönstrat, lägger du din köttbit, grönsaker eller frukt som ska grillas. När du är klar fäller du enkelt ihop din svalkade och rengjorda grill för att sedan vara redo att bära med den ut på nya äventyr.

Mått: 35 x 27 x 6 cm.

Art.nr 33237-1

Omdömen

3

Frågor & svar

0

Taggar