vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

Smarta saker

I den här kategorin hittar du framförallt smarta saker som smarta och praktiska verktyg. Uppfinningsrikedomen är väldigt bred, fantasin verkar inte veta några gränser hos uppfinnarna och du kommer utan tvekan att bli förtjust över att hitta flera prylar som du velat ha i flera år. Hur ofta har vi egentligen inte blivit frustrerade över att det till exempel inte funnits någon praktisk spårningsapparat som gör det lättare att hitta en borttappad sak? Hos Partykungen kommer du att hitta flera varianter av just denna produkt som hjälper dig att spåra till exempel nycklar och fjärrkontroller enkelt där hemma. När det kommer till matlagningen så kan även den förvandlas till en helt ny upplevelse med hjälp av våra smarta köksprylar. Vi har allt du någonsin önskat dig, och även det du inte visste att du ville ha! Räkna med att skärning av frukter, tillagning av såser och kokande av ägg kommer att bli mycket enklare från och med nu. Vi har även flera redskap som är anpassade till just flaskor. Är du speciellt mån om en dyrbar vinflaska så kan en av våra flasklås vara något att ta en extra titt på.

Här kan du hitta en rökmaskin som kanske är en av de häftigaste hemmafest-prylen som man kan ha. Den är perfekt för att skapa festlig stämning vid scenframträdande, hemmafesten eller på dansgolvet.

Vi har även fler smarta saker för festen som en cocktailvåg som räknar ut hur mycket du skall hälla i av varje ingrediens och säger till när du skall sluta hälla i, för att blanda ihop de perfekta drinkarna. Om du råkar hälla i för mycket så gör den en ny beräkning och talar om hur mycket du skall hälla i av de övriga ingredienserna. För att använda den ställer du glaset på vågen och väljer något av de 300 recept som finns.

Här finns även ett smart USB minne som du även kan spela in ljud på. Perfekt för dig som ofta använder diktafon för att spela in meddelande på eller gör intervjuer med.

Vi har även smarta saker för hemmet så om du funderar på att skaffa städhjälp hemma? Varför inte köpa en robotdamsugare i sådana fall. Hos oss kan du hitta Emerio Robotdamsugare. Denna kompakta robotdamsugaren städar effektivt rent i alla vinklar och vrån i ditt hemma medan du gör något skojigare. Det enda du behöver göra är att trycka av och på samt ladda up den och tömma behållaren. Den är även väldigt tyst av sig så du knappt hör att den är igång.

Ytterliggare en av våra smarta saker är bluetooth termosen. Detta är en termos som håller koll på hur mycket vätska du får i dig om dagen. Genom att synca termosen med din smartphone kan du enkelt hålla reda på hur mycket du dricker per dag.
Läs mer