Visa större bild

Kassaskåp Litet

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 11920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
149 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:

Produktbeskrivning

Har du små skatter där hemma som du inte vill att någon obehörig ska lägga vantarna på? Eller tillhör du den skara bakåtsträvare som förvarar dina besparingar hemma i cash? Lägg dina dyrbarheter i det här söta lilla kassaskåpet! Skåpet får lätt plats i en gömd vrå där hemma och det har 2st pålitliga lås för säkerhets skull.

Kassaskåp Litet är ett fint, litet kassaskåp med både kombinationslås och nyckellås. Skåpet och låsen är tillverkade av metall och de 2 nycklarna som medföljer är silverfärgade. Det finns i färgerna ljusgrå, röd, blå och svart. Färgerna är osorterade vilket innebär att det blir en överraskning vilken färg du får vid beställning. 

Mått: Ca 12x18x10 cm (BxHxD).

Notera att kombinationslåset inte fungerar som ett riktigt lås utan mer som ett handtag och det är bara en siffra som är kombinationen. Du väljer siffra, och kommer ihåg rätt siffra!

Taggar

OMDÖMEN (16)

Omdömen

 • Omdöme lämnat av... Helene för 1 år sedan
  Jag köpte kassaskåpet till mitt barnbarn som blev otroligt glad
  5 av 11 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Sandra för 2 år sedan
  Kvalitet för att vara billigt och "leksak". Vad jag förstår det som så går det dock inte att ändra till egen kod än den som var förinställd.
  3 av 4 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Robin för 4 år sedan
  (Kund har ej lämnat kommentar)
  2 av 13 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen29939 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle