Grimas

Teatersmink galore! Holländska Grimas har allt du behöver för att fixa den perfekta looken inför varje maskerad, karneval, teaterföreställning, videoproduktion, fotosession eller Halloweenfest. Här på Partykungen hittar du allt från tandlack, smutspasta, näs- och sårvax till baldcaps, lösa ögon, hudlim och slemmigt fejkblod som hjälper dig att trolla fram de mest vidriga skador och groteska hudåkommor till zombie-, demon- eller häxutstyrseln. Med Grimas proffsiga penslar, svampar och applikatorer blir det dessutom superenkelt att skapa spännande specialeffekter som skrämmer slag på alla du möter.

Grimas gör även klassisk festmakeup, samt effektiva och skonsamma rengöringsprodukter som hjälper dig att tvätta av alltihop när partyt är över. I sortimentet finns både primers, heltäckande underlagskräm, lättapplicerat vattensmink, traditionell crème-makeup och fixeringspuder, liksom ögonskuggor, rouge, kajalpennor, mascara, läppstift, glitter, skimmergel och mycket mer.

Grimas tillverkar hudvänligt och allergitestat smink som kan användas av både barn och vuxna. Självklart testas inga produkter på djur och majoriteten är fria från parfymer, gluten och kemiska konserveringsmedel. Pure-serien är utvecklad för att vara extra snäll mot huden! På Partykungen hittar du Grimas schysta ögonskuggor, crème-makeup och vattensmink både i enpack och fullfjädrade paletter med mängder av härliga färger. Perfekt för ansikts- och kroppsmålning av alla de slag!
Läs mer