vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

Grön

Om du vill skapa en intressant inramning till en fest kan vi rekommendera ett färgtema. Hos oss finns många produkter, från stort till smått, som hjälper dig att skapa ett enhetligt intryck. Särskilt om våren, när allt börjar grönska kan det vara trevligt med både gröna och till exempel blommiga inslag. Hos oss hittar du dekorationer, kläder och accessoarer för en oförglömlig fest!

Förutom att du hittar tillbehör till dukning och rumsdekorationer hos oss kan du också hitta kläder och olika sorters smycken med färgtema. Vi har många olika slags självlysande produkter som sätter extra prägel på vilken fest som helst. Genom att ge dina gäster självlysande armband eller halsband att bära, kan du få alla att känna sig delaktiga i temat!

Dessutom kan du hitta många olika slags färger som du kan färga både mat och dryck med. Varför inte satsa på en grön gräddtårta och illgröna självlysande drinkar? Vid till exempel en svensexa eller en möhippa skapar ni lätt en synlig gruppkänsla med roliga accessoarer som grönglittriga slipsar, gröna näthandskar, grön och självlysande hudfärg, och varför inte grönt läppstift!
Läs mer