Visa större bild

Guess Who Grab & Go Resespel

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 11920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
149 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:

Produktbeskrivning

Det klassiska gissningsspelet i reseformat! Här gäller det att ställa de rätta frågorna, som "Har din figur hatt på sig?", "Är hon grönögd?" eller "Ser han ut att kunna ett och annat om infrastruktur?". Ingen fråga är för dum när du så snabbt som möjligt ska ta reda på vem som är där!

Guess Who Grab & Go Resespel är en kompakt version av det klassiska spelet "Vem Där?" som passar utmärkt att ta med som underhållning på resan. Spelet är från 6 år och kräver 2 spelare. Regler på svenska, danska, finska och norska medföljer.

  • Ålder: Från 6 år
  • Antal spelare: 2 st
  • Speltid: ca 10 minuter
  • Regelspråk på svenska, danska, finska och norska

Taggar

OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen66781 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle